MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UPPADE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Kiedy będzie bananie uppade z strefą zatrucia nieskocząna i automatyczne przywołanie itemkow i Jeszcze jedno dodaj tę klasy co na w vs p 2 dla wojowników podstawowe.
WvsP II i WvsP to zupełnie inne tryby.
SzybkiBanan mówił ,że póki co to niebędzie już nic dodawał
(12-January-2016 18:10:10)SpoNgeKoweN napisał(a): [ -> ]WvsP II i WvsP to zupełnie inne tryby.
SzybkiBanan mówił ,że póki co to niebędzie już nic dodawał
Banan powiedział że to kiedyś doda w odcinku z w vs p 2

Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka
No ale.wtedy WvsP i WvsP II było by prawie identyczne
Prawie by było ale tak jest według mnie by było fajnie
Ale WvsP i WvsP wtedy tylko bedą roznic sie textur packiemSad
@UP
Dokładnie. Moim zdaniem banan nie powinien się już tykać jedynki... Przykładowo ; jeżeli komuś nie pasuję to, że na dwójce jest stała trucizna to niech gra na jedynce.

Generalnie druga wersja W vs P powinna się czymś wyróżniać od swojego poprzednika. Dodam jeszcze, że nie każdy preferuję te nowe update'y banana i w ten sposób niektórzy gracze skończyliby grę na w vs p 1 właśnie z powodu tych update'ów.

Owszem, szybkibanan poruszył temat na odcinku odnośnie niektórych update'ów, ale ja jestem stanowczo na nie.
Admin mówił, że nic ze strefą zatrutą nie będzie zmieniane.
Według mnie fajnie by było żeby aktualizacje sie odbywały na w vs p 1 jak i 2. Jednak dobrze by było zrobic na 1 serwerze nieco inne aktualizacje niz na 2 zeby sie te tryby odróżniały.
update odnośnie strefy zatrucia był dziś zgodnie z zapowiedzą. enjoy.

Doszła jedna darmowa klasa wojowników, możliwość odblokowania burzy oraz tornada, dodatkowe zabezpiecznia w zakresie bugowania nicków oraz automatyczne otrzymywanie przedmiotów zamówionych smsem.
Stron: 1 2
Przekierowanie