Twój nick z gry: MegaRayquaza
Nicki osób posądzonych: vadtrex
Najdokładniejsza data zdarzenia: 5 minut temu, 11 stycznia
Opis zdarzenia: Używa wspomagaczy killaura, antyknock
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=BdcNYne0...e=youtu.be
Sugerowany wymiar kary: ban
Serwer: Mineserwer.pl
Normalnie biłem, mogę przesłać zaraz film akurat wtedy nagrywałem

(11-January-2016 20:03:11)vadtrex napisał(a): [ -> ]Normalnie biłem, mogę przesłać zaraz film akurat wtedy nagrywałem 
Zalosne mam jeszcze 2 filmy z tym jaką masz aure.
Na tym filmie ja nic niewidze

Vadtrex prześlij ten film, skoro nagrywałeś wtedy
(11-January-2016 20:06:46)SpoNgeKoweN napisał(a): [ -> ]Na tym filmie ja nic niewidze
Nie widzisz speed i killaure ?
Dobra daj wszystkie filmy, wszystko co nagrałeś ja też dam to co nagrałem

Już przesyłam.
(11-January-2016 20:08:23)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ] (11-January-2016 20:06:46)SpoNgeKoweN napisał(a): [ -> ]Na tym filmie ja nic niewidze
Mam speeda bo kogoś przed chwilą zabiłem, a jak się ma speeda to łatwo strefy wchodzą.
Jeszczeraz se obejrzalem
I widac kill aure
(11-January-2016 20:08:23)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ] (11-January-2016 20:06:46)SpoNgeKoweN napisał(a): [ -> ]Na tym filmie ja nic niewidze
Wiesz mi, czasami są takie momenty na pvpkitsie ( dzisiaj ) że wygląda jakbym miał aurę. To jest szokujące, nwm jak inni to widzą ;p
Narazie czekamy na ten filmik od vadtrexa
(11-January-2016 20:09:38)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ] (11-January-2016 20:08:23)MegaRayquaza napisał(a): [ -> ] (11-January-2016 20:06:46)SpoNgeKoweN napisał(a): [ -> ]Na tym filmie ja nic niewidze
Wiesz mi, czasami są takie momenty na pvpkitsie ( dzisiaj ) że wygląda jakbym miał aurę. To jest szokujące, nwm jak inni to widzą ;p
Narazie czekamy na ten filmik od vadtrexa
Mozliwe ale jak kilka razy obejrzysz to zobaczysz że posiada wspomagacze.