MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Owce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hei. Chce się zapytać o parę rzeczy a chętni mi na nie odpowiedzą :

-czy owce mogą przebywać na innych podłożach poza ziemią z trawą. Jeśli nie to zginą ?

-czy owce mogą być w takiej ciasnej zagrodzie z 10x10 i załóżmy będzie ich dużo to nic im się tam nie stanie ?

-czy obszar dla owiec musi być strasznie duży czy przeciętny tak z 20x20 może...

-czy owca musi jeść coś żeby nie zginęła jeśli mnie na serwerze nie ma ? nwm musi mieć wodę trawę siano itp.

Jeśli masz jeszcze jakieś tipy pomagające w hodowli owiec na SkyBlock napisz mi je Wink
Widziałem to ale tam wszystkiego się nie dowiem ;p
Przeczytaj wypowiedzi Banana. Nie zarobisz
Wełna dalej kosztuje w skupie 50 $ za 10 wełny. coś się zmieniło ? teraz dadzą wełnę za 1$ xd ?

Jeśli Admin zrobi z wełny bezwartościowe nic to jest wtedy po prostu psucie graczom gry. Co on sobie myśli że to łatwo jest taką farmę zrobić ? Przecież trzeba z 10k$ na początek wydać by potem cokolwiek zdziałać. Jeśli tak będzie to tracę wiarę w ludzkość xd
Liptonik nie ośmieszaj się, nie znasz nawet podstaw gry w minecrafta o czym świadczy ten temat, a chcesz dawać Nam porady odnośnie serwerowej ekonomi? nie bądź śmieszny, odpowiedź masz w wątku który podesłał Ci kolega. Jeśli się nie podoba, farmuj na singleplayer do woli...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie