MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: What?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dzisiaj znalazłem coś takiego

[Obrazek: image.php?di=OQND]

Jest napisane, ze gracz został zabity przez zostań cerberem. Musiał go zatluc przedmiotem który służy do zamiany w cerbera. Jedno pytanie jak nie mając klasy dostał się pod zamek?

Jeszcze jedno pytanie.
Jakim przedmiotem jest ZOSTAŃ CERBEREM? Nie mam możliwości tego teraz sprawdzić. Jeśli np. ZOSTAŃ CERBEREM to kwiatek to wszystko jasne. Mógł go zniszczyć i zabić nim gracza
Ja nie wiem co się stało ja tak też często mam tylko ja z zostań zombie
(09-January-2016 18:13:42)Dadudze napisał(a): [ -> ]Ja nie wiem co się stało ja tak też często mam tylko ja z zostań zombie
Czyli co?
Jesteś zombie i oprócz seta krwawej maczugi potek i mapy masz DALEJ zostań zombie ? Ja tak nigdy nie miałem
Też widziałem to " zostań cerberem ".

Sam nie wiem od czego to jest ale pewnie od jakiegoś przedmiotu.
Dodam, że jeszcze podczas gry jeden gracz w trakcie gry trzymał przedmiot przemień się w Barbarzyńce. O ile pamiętam te przedmioty typu "przemień się w" to np. Jedzenie albo kwiatki które można niszczyć
Żeby się upewnić wejdź w wvsp 2 napisz /lobby a później na creative i ekwipunku morzesz zobaczyć
(09-January-2016 18:30:48)Dadudze napisał(a): [ -> ]Żeby się upewnić wejdź w wvsp 2 napisz /lobby a później na creative i ekwipunku morzesz zobaczyć
Jeśli masz too many items tez możesz zobaczyć. Możesz też wgrać txt na single Player

Sprawdziłem
Cerber to płyta muzyczna
Barbarzyńca to ciastko
Na mapach nie ma kakaowca - wiec nie ma ciastka
A płyt to wogule nie ma
Klasa nie mógł go zabić bo jak nie wybierzesz to nie możesz wyjść i cię cofa jedynie to mógł być bug Big Grin
żadnych wyjaśnień lecz sama bzdura... jak zginiesz a zanim zginąłeś to skazałeś kogoś na upadek to po dedziku tej osoby która spadła wyskakuje napis że ktoś kto skazał kogoś na upadek a sam zginął, to jakby po dedziku zrobił to przedmiotem na który u niego w inventory jest nakierowane i chciał to wybrać i cała filozofia...
Wyjaśnienie macie powyżej, tak czy inaczej taki przedmiot nie miałby żadnego wpływu na grę ani niczego by nie ułatwił, przedmioty klas to mało istotne przedmioty w grze typu jedznenie, płyty (nigdy bronie). Więc takie sytuacje najzwyczajniej ignorujecie gdyż nie mają wpływu na rozrywkę.
Stron: 1 2
Przekierowanie