MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam chciałbym zaproponować nagrodę za zabijanie potworów, za ochronę świątyni i jej niszczenie tzn.:
wojownicy kiedy obronią świątynię otrzymują 100 monet dla wszystkich
kiedy zabiją potwora 5 monet
kiedy potwory zabiją wojownika 10 monet
kiedy zniszczą świątynię 50 monet dla wszystkich
byłoby to fajne ponieważ monety dostaje się tylko za lvl a klasy i itemy są drogie.
Tak, to bardzo mądry pomysł 5 x 100 = 500 + 1 lvl = 500 = 1000 + podczas jednego lvla potówór zabije z 12 wojowników = 1120 $ + Rozwalą swiątynie z 15 razy = 750 + 1120 = 1870$ za 1 lvl Tak?

No jeżeli za 1 lvl otrzymuje się 1870 $ No to ja dziękuje za grę.

Ps: Niektórzy mają nawet 600 lvl, wyobraź sobie ile wtedy będą mieć kasy. 600 x 1870 = 1122000 $

Hehe..

Jestem na WIELKIE BARDZO WIELKIE POTĘŻNE, NIE.
no to może mniejsze stawki ale wtedy więcej osób skupi się na obronie świątyni a nie na walce żeby nabić lvl
Na nie!
McKoxu to ładnie napisał.
Według tego pomysłu każdy by miał Boga i młot po tygodniu..
Wiec bez sensu.
Zgadzam się z McKoxu. W takiej grze nie możesz mieć wszystkiego od razu. Ciesz się, że można kupować dolary, bo to bardzo przyspiesza odblokowanie przedmiotów/klas
Jestem na nie. spongekowen ma racje wystarczy że 5 grudnia na MF było 8 bogów i herobrinów. Nie chciałbym widzieć sytuacji typu: wbijam na MF a tu wszyscy god i mlotem i ostrzem nawalają

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
Żadnych updatow w zakresie zarobkowania nie bedzie, obecny model sprawdza sie od lat.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie