Mam pytanie jak kupie róg czy będę mógł go używać ? Tego przez sms bo jestem ciekawy, a jak kupie róg to będę mógł go używać pod komędą /róg? Proszę o odpowiedzi.

Dziwnie to napisałeś

Wysyłasz SMS i automatycznie otrzymujesz uprawnienia do komendy /rog co godzinę lub następna grę.
(07-January-2016 16:15:01)Areen napisał(a): [ -> ]Dziwnie to napisałeś 
Wysyłasz SMS i automatycznie otrzymujesz uprawnienia do komendy /rog co godzinę lub następna grę.
Otóż nie.
Gdy zakupisz Róg przez SMS dostajesz go NA POCZĄTKU KAŻDEJ GRY.
komenda /róg nie działa. Ten kto nie zakupi rogu przez SMS nie może go używać. (chyba, że jest to róg z /przedmioty)
@up
Przepraszam.
Zapomniałem że tak to zostało zmienione.
Gdy zamówisz róg podczas rundy, użyć będziesz go mógł dopiero w następnej rundzie.
Tak, możesz używać /róg - gdy go kupisz oraz używać go.
Osoby które nie kupiły specjalnych broni, używać ich nie mogą.
@up tez malo zrozumiale to napisales
jesli wykupiles rog smsem - to otrzymasz go na poczatku kazdej gry (BEDZIESZ GO OTRZYMYWAC ZAWSZE - TO STALE UPRAWNIENA), bedziesz mial tez prawo do uzywania WSZYSTKICH rogow jakie znajdziesz.
Gdy nie masz odblokowanego rogu - nie bedziesz mogl uzywac rogow zakupionych smsem ktore zdobedziesz od innych graczy, jednakze bedziesz mogl uzywac rogow ktore zakupisz w sklepie gry po wpisaniu komendy /przedmioty - bedziesz mogl takze uzywac rogow zakupionych w sklepie /przedmioty ktore zostaly utracone przez innych graczy.
No i to chyba cale KNOW HOW