07-January-2016, 12:28:31
Witam.
Prosił bym o odbanowanie mnie na serwerze RoyalCraft.pl .
Dlaczego zostałem zbanowany ?
Ponieważ Zdałem test na pomocnika Na RoyalCraft.pl . I od razu przyznaję się
że, Jako Pomocnik Nadużywałem Rangi :/ Przepraszam Wszystkich Graczy
i Administrację za wyrządzone krzywdy (Nad użycie rangi) .
I chciał bym żeby mnie odbanowano Na royalcraft.pl, bo zawsze lubiłem ten serwer bo był najlepszy według mnie (nie żebym sie podlizywał) , zawsze zgłaszałem bugi i błędy . I gdy dowiedziałem się od kolegi że Pomocnicy siedzą zawsze na Survivalu i nigdy nie zwrócili uwagi na inne tryby postanowiłem napisać podanie , zdać test i zostać pomocnikiem i za 3 razem udało się podanie zostało przyjęte i zdałem test zostałem pomocnikiem ;/.
ale byłem krótko tym pomocnikiem bo zaledwie 4 godziny . Ale to nie o range Pomocnik mi chodzi tylko o Odbanowania mnie na serwerze RoyalCraft.pl
bo jak mówiłem Lubiłem ten serwer grałem na nim dniami Każdy mnie lubił
była miła atfosmera
.
I dlatego prosił bym o odbanowanie mnie bo tam moja przygoda z serwerami się zaczeła tam się dowiedziałem o szybkimbananie
Jeśli jest możliwość odbanowania mnie to prosiłbym o odbanowanie
Pozdrawiam serdecznie
Prosił bym o odbanowanie mnie na serwerze RoyalCraft.pl .
Dlaczego zostałem zbanowany ?
Ponieważ Zdałem test na pomocnika Na RoyalCraft.pl . I od razu przyznaję się
że, Jako Pomocnik Nadużywałem Rangi :/ Przepraszam Wszystkich Graczy
i Administrację za wyrządzone krzywdy (Nad użycie rangi) .
I chciał bym żeby mnie odbanowano Na royalcraft.pl, bo zawsze lubiłem ten serwer bo był najlepszy według mnie (nie żebym sie podlizywał) , zawsze zgłaszałem bugi i błędy . I gdy dowiedziałem się od kolegi że Pomocnicy siedzą zawsze na Survivalu i nigdy nie zwrócili uwagi na inne tryby postanowiłem napisać podanie , zdać test i zostać pomocnikiem i za 3 razem udało się podanie zostało przyjęte i zdałem test zostałem pomocnikiem ;/.
ale byłem krótko tym pomocnikiem bo zaledwie 4 godziny . Ale to nie o range Pomocnik mi chodzi tylko o Odbanowania mnie na serwerze RoyalCraft.pl
bo jak mówiłem Lubiłem ten serwer grałem na nim dniami Każdy mnie lubił
była miła atfosmera

I dlatego prosił bym o odbanowanie mnie bo tam moja przygoda z serwerami się zaczeła tam się dowiedziałem o szybkimbananie

Jeśli jest możliwość odbanowania mnie to prosiłbym o odbanowanie

Pozdrawiam serdecznie