MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Prosba
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Prosiłbym administracje serwera o zajęcie się serwerem mcpvp.pl . Wiem ze administracja nie moze sie rozdzielac na 1000 częsci ale po prostu tam jest mase cheaterów. Nigdy nie widzialem tam helpera ani nikogo z administracji . Z góry dziękuje Smile

Dej no diaxa za pomysła to nic nie kosztuje Big Grin
Jeżeli dobrze myślę to ten serwer nie jest już szybkiego i kalisa, ostatnio gadałem z Persewem i to on tam jest Właścicielem, mogę się mylić, ale na 90% jestem pewien że to jest serwer Persewa.
Persew był tam banowany za reklame.
Serwer jest banana i kalisa
to pech Big Grin
Prawda.
Na mcpvp niema pomocników admini żadko wbijają a cheaterzy są w raju
Admin mówił, że jest tam właścicielem. Na McPvP nie gra za dużo osób, a pomocników tam nie ma, ponieważ nikt nie składa podania na ten serwer. Banan i Kalis mają na głowie MS, MF itp, również życie poza serwerami. Nawet jak tam będą pilnować nie pozbędą się cheaterów, bo są multikonta.
Mała ilość pomocników to jest z pewnością problem ale pamiętajmy że administracja ma również swoje życie prywatne plus nawet jakby była wienksza ich ilość to i tak cheaterów sie nie pozbędą Smile na pewno nie wszystkich
Można przynajmniej się starać pozbyć wszystkich cheaterów. W sumie administracja niech nie zawraca sobie głowy tym serwerem. Administracja to nie roboty, które są 24/7, mają również: życie prywatne, pisanie pluginów, odpisywanie na forum, przeglądanie forum, aktualizacje i inne. Powiem również, że to "serwer dla cheaterów", akurat się tak złożyło.
PechSad
Jezu ten wątek już jest stary bardzo stary i nie aktualny do zamknięcia
Przekierowanie