MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Oszustwo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zostałem oszukany na water-blocku. ktoś włąmał sie na moje konto i zbanowali mi je na zawsze ! co mam zrobić ? mialem tam VIP'a pisac prosze pomozcie
Jaki jest powód bana ? Od kogo go dostałeś ?
adam137 dostałeś bana za wulgarne zachowanie na serwerze, byłem przy tym, nie wymigasz się. A to że miałeś VIP i go straciłeś przez bana to twój problem że się wulgarnie zachowywałeś.. Kup UB, będzie tak jak dawniej.
Myślę że teraz coś kręcisz aby zostać odbanowanym.
To jest tylko i wyłącznie twoja wina, zawsze robi się takie hasła aby nikt nie dał rady wejść.
Skoro twoje konto zostało skradzione to dałoby rade jeszcze je odzyskać poprzez kupno usługi, lecz gdyż zostało zbanowany to masz marne szanse Tongue
Dostałem bana na pvp a nie oszukiwałem!!!! Angry Admin co mam robić?
Czemu jesteście wrogo nastawieni ? A może nie oszukiwał ? Trzeba by było sprawdzić IP komputera z którego ktoś się ''włamał'' na konto jęsli to będzie NextLifa'a to nikt się nie włamał lecz jeśli nie jego to znaczy że ktoś się naprawdę włamał. Nwm czy komuś chcę się w to bawić alę myślę że to najlepszy sposób Wink
Dobry pomysł ale kto się w to będzie bawił.. Big Grin
Jakiś pomocnik, który nie będzie miał co robić XD
Ale nikogo nie interesuje czy ktoś mu się wlamał czy to był on, jego brat czy sąsiad, jeśli na koncie były używane cheaty lub łamało ono inne podpunkty regulaminu jak w tym przypadku, to dostaje ono bana i nie ma odwołań od tego. Oczywiście jeśli zostałeś okradziony możesz zgłosić to na policje (były już takie przypadki), udostępnialiśmy dane logowań aby mogli zweryfikować kto przejmował konta.

Nikt tego weryfikować nie bęzie bo to nie leży to w naszych kompetencjach. Powyższych kilku PSEUDO-SPECJALISTÓW już pokazało jak mało wie o internecie i możliwości weryfikacji adresów IP. Gdybyście znali podstawy protokołów to wiedzielibyście że dokładna weryfikacja jest niemożliwa głównie z uwagi na dynamiczność adresów ip.

W twoim przypadku przedstawiane argumenty nic nie dają i ban pozostaje, zawsze możesz wykupić unbana, a administracja wygenerować Ci nowe hasło jeśli faktycznie starego nie pamiętasz.
Przekierowanie