Sorry Piotrovsky jeżeli uznasz to za bezsensowny post, ale muszę się bronić.
Nie mogę wejść w ten link ale jeżeli to TwisterMax, to mój kolega, jeżeli nie wierzycie mogę podać jego skype. Ja też udowodnię że ja to ja a nie TwisterMax, ale oczywiście możecie sprawdzić IP.
Pozdrawiam.
PS: Po co ty podałeś serwer? XD za takie coś powinienem dostać perma na forum, lecz oczywiście jestem czysty z Multików na forum.
O tym samym ja wczoraj pisałem na chacie, skąd on tyle tego ma! Tu cuchnie mk bardziej niż kiedykolwiek, jestem za ukaraniem ...
Edit: Tak jasne, ten twister założył konto na forum i odrazu ciebie zplusował, ma 10 minut spędzone an forum i tylko ciebie zplusował, proszę cię...
Jeszcze jeden edit: Tam nie tylko jest jeden, a są: TwisterMax, TrolzDDxo i LosyTUTU! Wszyscy śmierdzą mk!
właśnie patrzę na xxMatix23 który ma 0 postów a dał chyba z 30 (lub więcej) plusów dla McKoxu7878. TwisterMax, TrolzDDxo , LosyTUTU i xxMatix23 to McKoxu7878. Jestem za banem na IP
On ma Multi konta! Sugeruje PERM !!
kamilczoo123, mam multi konta bo wyczytałeś to w niebie, tak? Jeśli tak to powodzenia.
Prześlijcie tą sprawe na prywatne pw bananowi, a nie spamicie głupimi postami, chociaż nawet nic nie wiecie..
A nie sorkii thebiglebowski32 niema racii dokladnie obejrzyjcie te dwa konta i sprawdzcie czy cos wgl wam sie zgadza nazwe moze sb zrobic kto chce podobną np moze ktos miec nick McKox7878 ale tez ktos moze sb napisac np : KoxMc7878 czy podobnie amoze ty thebiglebowski32 sam zrobiles to konto polajkowales mu i chcesz sie zemscic za cos moze cb zabil w grze czy cos jesli to ty chcesz go wrobic to wlasnie ty powinienes dostac bana wiec nigdy niezglaszaj jak niejestes w 100% pewny
Tak czyli jego kolega sobie założył aż 4 multi konta żeby mu dać diaxy ? (BEZSENS) Ten twister to jakiś jego kolega bo patrzyłem na skype ale coś mi tu nie pasi
To jego kolega nie on wiec nieosodzaj niewinnego moze on ma wiecej kolegow niz 1moze ma cztery lub wiecej jak ty masz jednego kolege to niemoja wina ze go osodzasz