MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kasa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam chciałem zaproponować aby gry ktoś dostanie bana za cheaty to administracja zeruje mu kasę bo przecież to jest świetny sposób na zarobek a świetnym przykładem tego jest Medx na aurze zarobił sb na drakule i medyka to razem jest 25k w cenie 25zl czyli jedno ub

To jest paranoja takim graczom powinno się usuwać kase
Głupota, jeśli gracz cheatuje i kupuje ub za 25ZŁ co podkreślam ponieważ to nie jest mało to oznacza że zrozumiał swój błąd i więcej razy tego nie zrobi.

Masz problem z jakimś cheaterem? Zgłoś go na forum, a nie wymyślasz jakieś niedorzeczne pomysły.

Jestem na NIE.
Widać kto tak zarabia i nie każdy mądrzeje bo po co wydawać 25zl na 10k jak można zarobić więcej na aurze i kupić ub za 25zl trochę pomyśleć dzieciaku
Pomysł dobry, powinno się usuwać kasę cheaterom żeby ban bolał bardziej.
Ty proponujesz ze kase by usuwało? Na nie głupota
Tylko pomyślcie, że jakby się kasę usuwało to nie opłaca się kupować ub. Trzeba zarobić na serwer, a poza tym jak 2 raz będzie cheatował, to drugi raz bana dostanie i tyle.
Ale nie rozumiecie że dla dzieciaka co ma kase od rodziców to żadna kara
Na tak z pomysłem.
A na WvsP powinni wyzerowywać staty ,bo goście sobie na cheatach je wbijająTongue
(06-January-2016 12:08:25)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Głupota, jeśli gracz cheatuje i kupuje ub za 25ZŁ co podkreślam ponieważ to nie jest mało to oznacza że zrozumiał swój błąd i więcej razy tego nie zrobi.

Masz problem z jakimś cheaterem? Zgłoś go na forum, a nie wymyślasz jakieś niedorzeczne pomysły.

Jestem na NIE.

Nie wiesz jak jest a się wypowiadasz przykładem takiego "ZROZUMIENIA BŁĘDU" jest zajder i wszyskie inne dzieciaki które mają hajs od mamusi.Popieram tutaj grześka.Ze statami powinno być podobnie, mówicie ze jak komuś to wyzerują to nie kupi ub? BZDURA jak toś ma kupioną chociaż 1 klase lub boskie ity to kupi tak czy tak.A potem gracze na aurze jakieś kosmiczne sumy killi i ratia mają.
@Grzesiek88899
Tylko pieniążki w pewnym momencie skończą się, a gracz nie zagra. Załóżmy, że staty i kasa jest wyzerowana. Cheater pomyśli: "Po co mam kupować ub, jak muszę wszystko od nowa zbierać?". Na serwer trzeba zarabiać, gdyby nie trzeba było, to bym był śmiało za tym pomysłem, ponieważ gracze cheatujący mnie irytują.
Stron: 1 2
Przekierowanie