MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Czy by była tak możliwość ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy mogło by bać tak żeby został wprowadzony drugi tryb WD po to aby zlikwidować dwa problemy po pierwsze za dużo osób gra nie raz na WD , po drugie wybór mapy
, Na pierwszym WD zostały by wprowadzone tylko mapy : Kanion , Królestwo i KrólestwoV2 . A na drugim trybie były by mapy : Wieś , Kraina Lodu .
To by zlikwidowało problem jak ktoś by chciał grac na Wsi to poszedł by na 2 , a jak ktoś che królestwo poszedł by na 1 .

Tylko jest jeden problem czy Banan zrobił by 2 tryb WD ?

Kto jest za tym pomysłem pisać pod Wątkiem Big Grin !!!
Jestem na nie Smile . SzybkiBanan mówił nie będzie.zadnego.WD !

WD 2 heh
Niestety WD 2 serwera nie bedzie tak administracja zadecydowała. Mapa wieś została tymczasowo zlikwidowana bo był tam bug z drużyną blue. Co do innych map są rózne. Jeśli chcesz grać na krainie lodu przyjdz rano jesli na Kanion lub Krolestwo bądz po południu Tongue
Ostatnio zamknięto 2 serwer WD i został tylko 1. Niech zostanie jak jest bo będą jeszcze większe problemy.
Niech zostanie 1 server, tak jest lepiej, to oczywiście moje zdanie.
Mi nie chodzi żeby było drugie WD tylko drugi tryb żeby wiecej graczy pomieścić a nie 2 seria WD Tongue!

Che żeby była druga ikonka WD , a nie nowy tryb WD 2 Tongue
Jak coś ci się nie podoba gram na RC na WD nie dość.ze mało.graczy to grasz prawie cały czas na krainie lodu

Graj*
Jestem na neutral, ponieważ drugi serwer był by zbędny, bo nie ma problemów z wejściem na serwer ze względu na dużą ilość graczy, a czym więcej graczy tym większa zabawa, ale co do wyboru map to dobry pomysł, bo ci, którzy nie lubią kanionu by nie mieli z tym problemu.
Dobry pomysł z tymi mapami ale jeden duży problem jest z drugim drybem czy by utorzyli Huh
Problem nie leży w samym stworzeniu tryby tylko w ekonomi której by sie nie połączyło - czyli wasze $ na serwerze pierwszym byłyby całkowicie inne niż na serwerze drugim...
Przekierowanie