MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Shadery
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!

Słyszałem że na serwerze Mineserwer.pl nie można używać Shaderów. Czy to prawda? Jeśli nie wolno ich używać to czemu? Niech ktoś mi tu wszystko ładnie wytłumaczy czarno na białym!
Podobno dzieki Shaderom lepiej widać nicki czy tam coś.
To ktoś ci źle powiedział bo takiego czegoś w regulaminie nie ma a jeżeli się mylę to mi też proszę wytłumaczyć dlaczego.
@ReFresh
W tym wątku http://mineserwer.pl/Temat-Pytania-5929
Czempion pytał się czy shadery są dozwolone.
Niektórzy mówili że dzięki temu nicki są jaśniejsze a inni,
że raczej nie są zabronione.
W Regulaminie o shaderach nie jest napisane.

Wdg mnie jednak jest to mała pomoc dla gracza grającego na shaderach.
Shadery są epic jednak nie są zabronione. Ja szczerze dużo grałem na shaderach i nie slyszałem o czymś takim jak ,, rozjaśnianie nicków,,. Każdy może grać jak chce, shadery urozmaicają gre bo dodają nowe efekty świetlnie, cienie itp. Nie wiem skąd ktoś mógł wpaść na pomysł że są zabronione.
Jak shadery będą zabronione. To za niedługo za posiadanie innego TxT bedzie permban -,-
@UP Napisałeś " Każdy może grać jak chce ".

Mi się wydaje inaczej, cheaty raczej są zabronione, nie? A to pewna modyfikacja minecrafta, tak na prawdę cheaterzy nie mają wstępu na serwer z sieci kalisa i banana, ale jak widać wchodzą i psują całą grę.

Ps: Moim zdaniem wejście na serwer powinno być płatne od kilku groszy do max 2 zł, wtedy na pewno każdy gracz przemyślał by zakup wejścia na serwer, a reklam i cheaterów było by przynajmniej o 80% mniej.
@up gdyby się płąciło to co gracze z blokadą premium by zrobili?
Ja jestem w takiej sytuacji ,że na starym zepsutym telefonie niemiałem jej a mam nowy i mam stałą blokadę.

Shadery powinny być dozwolone bo nierozjaśniają nicków jak NameTags naprzykład
Kalis nawet w swoich filmach miał "jak zainstalować shadery" i grał z nimi normalnie (tyle że ty był chyba craftserver), ale chyba zasady sie nie zmieniły...
@ReFresh
Stron: 1 2
Przekierowanie