znowu to samo gram sobie na surviwalu i wylancza mi minecrafta włączam wchodze na surviwal i gine

zginąłem już po raz 3 straciłem cały żelazny set oraz diamentowy kilof wydajność IV niezniszczalność III i jedwabny dotyk I a do tego inne cenne rzeczy prosze o naprawienie tego błedu i o odzyskanie tego kilofa bo dużo mnie kosztował licze na pozytywne rozpatrzenie sprawy

Marater mozliwe ze sie wylogowujesz podczas walki i to jest twoj powod czemu nie masz itemkow
Nie sadze, na serwie sa takie lagi, ze aie grac nie da - nie jego wina.
(15-November-2014 23:52:15)Damiian:D napisał(a): [ -> ]Marater mozliwe ze sie wylogowujesz podczas walki i to jest twoj powod czemu nie masz itemkow
chodzi o to ze z nikim nie walczylem te 3 razy tak to bym tego nie pisał
A mozesz opisac co robiles jak ci mc sie crashowal te 3 razy ?
ok 1 raz spadałem i wyłączyło mi się jak wbijam gine i na spawnie itemy zebrałem je
2 raz ide sobię poprostu boom wyłącza mi mc wbijam itemki wypadają na spawn tym razem nie wszystkie ocaliłem
3 raz kopie sobie na free boom crash wbijam na serwa na surviwal itemki wypadają i straciłem wszystko
a jeszcze wczoraj też tak miałem idę sobie z kumplem rąbac drewno i znowu to samo tylko wtedy miałem zelazną siekierke tylko więc nic wilekiego no ale jest
Bardzo, bardzo dziwne.
Co do spadania to słuszny ded.
I nw czy mówisz prawdę.
mówię jak więc nie wiem może to poprostu jakiś błąd i z czasem zniknie
Zamykam bo już wyjaśnione lub nikt dawno nic nie pisał.
![[Obrazek: logo.gif]](http://mineserwer.pl/images/mybbwdv1/logo.gif)