Nazwa użytkownika zbanowanego : Qsibble
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ użytkownik, który mnie zbanował wysłał screena tylko częsci chatu,a we wcześniejszej częsci napisała wulgarne rzeczy, czyli: Spier stary chu... Ja tylko nazwałem ją idiotką. Wiem, że nie mam dowodów ale nie wiedziałem że będą zbanowany za coś takiego!
Serwer: mineserwer.pl
Brak dowodów = Brak Ub :<
(04-January-2016 17:07:13)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Brak dowodów = Brak Ub :<
Problem w tym, że to było 6 godzin temu, a ja nie zdązylem zrobic dowodów D:
Co z tego, czy to było parę sekund temu, godzin, czy dni?
(04-January-2016 17:11:09)Vark123 napisał(a): [ -> ]Co z tego, czy to było parę sekund temu, godzin, czy dni?
Chodzi o to, że nie wiedziałem że mnie zgłosiła... Bo gdybym wiedział to już dawno bym zrobił screen'a :C
Za wulgaryzmy ban jest na kilka dni , ale tesz mogą ci zawiesić w prawach pomocnika za to [istnieje taka możliwość ]
@Qsibble ban jest tylko na 3 dni, życie to nie tylko minecraft, wytrzymasz XDD.
(04-January-2016 17:14:55)Grojczan napisał(a): [ -> ]@Qsibble ban jest tylko na 3 dni, życie to nie tylko minecraft, wytrzymasz XDD.
Ale problem w tym, że za tydzień kończy mi się vip! A ja nie chcę mieć go o 3 dni krócej :'(
(04-January-2016 17:14:55)Grojczan napisał(a): [ -> ]@Qsibble ban jest tylko na 3 dni, życie to nie tylko minecraft, wytrzymasz XDD.
Ale problem w tym, że za tydzień kończy mi się vip! A ja nie chcę mieć go o 3 dni krócej :'(
Trzeba było myśleć wcześniej.
UB ode mnie nie dostaniesz
(04-January-2016 17:18:29)Vark123 napisał(a): [ -> ]Trzeba było myśleć wcześniej.
UB ode mnie nie dostaniesz
:C Camrakor mnie zna i wie, że takich rzeczy bym nie napisał :C ...