15-November-2014, 18:34:20
15-November-2014, 18:50:30
zgodzę się lagi są tak ogromne że ich największa ilość pada na nowo stworzone tryby czyli w vs p i mob arenę. Z twego tekstu wynika że innych trybów też sięgają lagi (ale moim zdaniem tylko ich 1/4) także fakt administracja mogłaby z tym coś zrobić ale to potrwa moim zdaniem bo to zjamie zanim wszystkie bugi i lagi naprawią.
15-November-2014, 23:22:44
Co do lagów to prawda.
Nie ma to jak paść w diax set 4/3 z koxem od kamiennego miecza ;f i to przy linii!
I oczywiscie dzialo sie to na OP, a teraz dzieki lagom chodzi 10 nowych kozaków w diaxach
Trzeba te lagi ogarnac
Nie ma to jak paść w diax set 4/3 z koxem od kamiennego miecza ;f i to przy linii!
I oczywiscie dzialo sie to na OP, a teraz dzieki lagom chodzi 10 nowych kozaków w diaxach

Trzeba te lagi ogarnac

16-November-2014, 10:01:38
Chwila G.O.L.D czy to przez tych kozaków są lagi i mamy kryzys bo ja najczęściej jestem na w vs p i tam granie to normalnie szok termiczny zwłaszcza gdy masz alchemika bo potek nie da rady robić i z serwa wywala. Z tymi lagami to przez to dedam z kolczastą maczugą. Młody racja lagi trzeba ogarnąć ale to potrwa to przecieżnie jest tak że sie je komendą wyłącza choć fajnie by było gdyby to było możliwe
Bugi je też trzeba ogarnąć bo na trybie eq mi się buguje. Ostatnio chciałem sprawdzićczy nie ma bugów z to many items bo istnieje tam zkładka z możliwością stworzenia dowolnie enchantowanych itemów ale to many items mi sie nie wyświetliło więc podejrzewam że jest ok. POZDRAWIAM 

16-November-2014, 11:13:50
(15-November-2014 23:22:44)Młody G.O.L.D napisał(a): [ -> ]Co do lagów to prawda.
Trzeba te lagi ogarnac
tak samo miałem latałem w diax eq prot 3 i mieczyku 5/2 3 koxach i co ??? MAŁY LAG I PO MNIE 2 razy tak padłem....