Powienien dostać mocnego bana szczególnie ,że na creative gra sporo osób w wieku 7-10lat
Nie wiadomo kto to napisał bo książka nie była podpisana i mógł to napisać każdy
Ale na jednym zdienciu widac jak oskarrzony wyrzuca tom książke to nalezy się mu ban .
Bo on mógł to napisać i rozdawać je .
(04-January-2016 16:17:50)RokoPVp napisał(a): [ -> ]Nie wiadomo kto to napisał bo książka nie była podpisana i mógł to napisać każdy 
Ale na jednym zdienciu widac jak oskarrzony wyrzuca tom książke to nalezy się mu ban .
Bo on mógł to napisać i rozdawać je .
Nie mam programu do nagrywania, ale było widać jak pisał i rozrzucał. Na tym serwerze gra dużo dzieci, potem uczą się takich słów i zaczynają przeklinać.
P.S Roko wybacz trochę cię poprawię: tą a nie tom, zdięciu a nie zdjenciu.
Mi osobiście teraz ciężko zbanować taką osobę. Książka nie jest podpisana, ktoś mógł również dać oskarżonemu książkę i ją wyrzucić. Lepsze byłoby w tej sprawie dla mnie nagranie niż screeny

(04-January-2016 16:38:42)Vark123 napisał(a): [ -> ]Mi osobiście teraz ciężko zbanować taką osobę. Książka nie jest podpisana, ktoś mógł również dać oskarżonemu książkę i ją wyrzucić. Lepsze byłoby w tej sprawie dla mnie nagranie niż screeny 
Nawet gdyby jej nie napisał to rozdawał wszystkim graczom więc się do tego przyczynił.
Tak jak mówi Vark123 ciężko zbanować taką osobę, ale gracz powinien zostać ukarany.
Drugi Gandalf O_o
(04-January-2016 16:47:26)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Tak jak mówi Vark123 ciężko zbanować taką osobę, ale gracz powinien zostać ukarany.
Drugi Gandalf O_o
No ale jak trzeba wyciągnąć konsekwencje, są to wyjątkowo mocne wulgaryzmy.
Od kiedy pamiętam jestem Gandalfem ;P
Nie ma żadnych dowodów do tego, że je rozdawał.