MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł Sklep
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czeeść!,
W tym wątku chciałbym zaprezentować mój pomysł na sklep.
Jak wiecie czasami podczas długich wędrówek kończą nam się punkty głodu, a nie mamy jedzonka.
Proponowałbym by został dodany sklep, który będzie otwierany za pomocą komendy /sklep (oczywiste Tongue) I można by było tam kupować befsztyki, arbuzy, boskie itemy (zamiast na /przedmioty by się kupowało tutaj) i inne rzeczy. Myślę, że optymalną ceną za arbuzy było by 0.15$ za sztukę, kupowało by się po 16 sztuk (za 16 sztuk 2.4$) befsztyki (16 sztuk) było by po 10$.
Można by było również dodać do sklepu złote jabłka (nie enchantowane) które by były za 40$. Myślę, że ten pomysł spodoba się Wam i zostanie on dodany, ponieważ było by więcej możliwości na wydanie pieniędzy zarobionych.
Ba tak dobry pomysł
Na tak Big Grin super pomysł ale trzeba na decyzje admina czekać ale i tak na tak jestem
Trochę ten pomysł bym przerobił ale jestem na tak.
@Dodaje Ankietę

(02-January-2016 22:23:15)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Trochę ten pomysł bym przerobił ale jestem na tak.

Co chciałbyś dodać/zmienić?
Eee, no pomysł super, czasem sie biegnie za geaczem który ma twoje itemy żeby go zabić i nagle brakuje jedzenia Big Grin
Jestem oczywiście za Tongue
Mi się podoba Big Grin
Jestem za.
Jestem za

Wysłane z mojego QUANTUM_2_500 przy użyciu Tapatalka
Moim zdaniem do WD raczej takie dodatki by nie pasowały, ponieważ WD to klimat średniowiecza, bez takich dodatków. Prędzej przy kamieniu jakiś targ z handlarzem. Co do głodu zamiast jakiś wynalazków wystarczy zebrać arbuzy, które są przy kamieniu pod nosem. Boskie nie powinny być dostępne w sklepie, tylko jakieś inne itemy słabsze niż te na SMS.
Stron: 1 2
Przekierowanie