Da sie cos zrobic z niewidzialnymi potw. F3+b nie pomaga!!!
Youth nie da się zrobić niewidzialne potwory są po to żeby druzyna potworów miała większe szanse na wygraną. Wiem że jest to irytujące jak grasz jako wojownik ale jako potwór korzystne

Nie, to nie dlatego. To uporczywy bug ;p
Zmienianie tej opcji byłoby bez sensu.
Potwory też muszą mieć jakieś szanse na wygraną.
Niewidzialne potwory to bug, nie raz zabił mnie taki mobek a jeszcze gorzej jak się trafi niewidzialny boss. Ten bug nie ma na celu pomagania wygrać potworom, bo tak i tak mają duże szanse. Wystarczy ogarnięty enderman który nie będzie robił portalu na spawnie potworów.

Prawdę mówiąc to teraz się nie dziwię czemu większość myśli że to bug... Jest to tak naprawdę błąd pluginu DisguiseCrafta, który odpowiada za zmianę wyglądu gracza w potwora. Wciąż jednak nie jest wiadomo co jest przyczyną tego błędu. Wg mnie błąd dotyczy interakcji zamiany wyglądu gracza z ustawieniami graficznymi innych graczy, gdyż zauważyliśmy (mówię my, bo nie tylko ja to widziałem) że nie każdy ma ten bug, jedni go mają inni go nie mają.
To żaden bug ani "zwiększenie szans na wygraną potworów" tylko wasze zabawy w opcjach mc tzn. zmienianie renderu, wyłączania niektórych tekstur, gdybyście nie kombinowali nie mielibyście tego problemu

Pozostaje kupić vortex i uciekać gdy tai niewidzialny zaczyna cię bić. Zauważyłem też że nawet nie można go mieczem uderzyć bo jest niewidzialny, pozostaje inferno albo ucieczka vortexem... Szkoda, bo bardzo to wkurza...
Tesaszu mi pomogło ale za to mam lekkie lagi zwiększyłem render mapy i max fps oraz włączyłem wszystkie opcje (prawdopodobnie to była wina szybkich tekstur) i widze wszystko jak należy
Raczej nic się z tym nie zrobi. W sumie to dobrze, ponieważ potwory mają większe szanse.