02-January-2016, 19:11:13
Elo, elo ziomeczku, jeśli to czytasz to chcesz mnie lepiej poznać (No chyba że klikłeś bo klikłeś to klikłeś xD).
Ja jestem dafit(kto obczai o jakie imię chodzi dostanie plusika. xD), nazywany przez Shiraa franek, bo mam nick Franzoir XD.
Fakty o mnie są takie że jestem faktycznym człowiekm, iż lubię grac w minecrafta, mój ulubiony serwer to oczywiscie MineFox.Pl, bo jak by inaczej? xDDD
Moje marzenie to UBIĆ SHAMANA (Kto wie i gra na MF powinien wiedzieć o co kaman).
Fakty o franku:
Lubie kebaby
Lubie grać w minecrafta
Lubie jeść w KFC xD.
Lubie grac w kosza xD.
Lubie wszystkich graczy nie cheatujących na MF.
Lubie lody.
Co teraz robie? Dowiedzialem sie ze Shiraa otrzymala perma za złamałeś regulamin xD oraz jem popcorn z wrażenia ze perma ona dostała, lel no i gram w cs;a w którym jestem noobem.
Jaki był mój pierwszy serwer minecraft? : pvp.craftserver.pl
Ile mam lat? : ??? Kto zgadnie dostaje plusika xDDD
Czy jestem rudy? : nie? xD
Moj ulubiony tryb? : Survival O_O
Okey ziomy, to by było na tyle xDDDDDD Jak wam sie spodobało, dajcie znać, może coś wiecej napisze.
Siema!
Ja jestem dafit(kto obczai o jakie imię chodzi dostanie plusika. xD), nazywany przez Shiraa franek, bo mam nick Franzoir XD.
Fakty o mnie są takie że jestem faktycznym człowiekm, iż lubię grac w minecrafta, mój ulubiony serwer to oczywiscie MineFox.Pl, bo jak by inaczej? xDDD
Moje marzenie to UBIĆ SHAMANA (Kto wie i gra na MF powinien wiedzieć o co kaman).
Fakty o franku:
Lubie kebaby
Lubie grać w minecrafta
Lubie jeść w KFC xD.
Lubie grac w kosza xD.
Lubie wszystkich graczy nie cheatujących na MF.
Lubie lody.
Co teraz robie? Dowiedzialem sie ze Shiraa otrzymala perma za złamałeś regulamin xD oraz jem popcorn z wrażenia ze perma ona dostała, lel no i gram w cs;a w którym jestem noobem.
Jaki był mój pierwszy serwer minecraft? : pvp.craftserver.pl
Ile mam lat? : ??? Kto zgadnie dostaje plusika xDDD
Czy jestem rudy? : nie? xD
Moj ulubiony tryb? : Survival O_O
Okey ziomy, to by było na tyle xDDDDDD Jak wam sie spodobało, dajcie znać, może coś wiecej napisze.
Siema!