MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wyważnony poziom trudności gry
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy można by było trochę ułatwić grę wojownikom dodając enchant sharpness 2 na miecz albo jakoś wzmocnić zbroję? Bo przegrana wojowników to kwestia kilku minut, którzy padają jak muchy, kiedy zaatakują ich więcej niż 2 mobki. I też z tego powodu, że są osoby, które niszczą mury, byle szybciej wygrać i wojownicy nie mają szansy na zwycięstwo. Pewnie moja propozycja się nie przyjmie, ale trzeba jakoś wyważyć grę, bo zwycięstwo jest zdecydowanie łatwiej osiągnąć potworom.
Jak mówił Banan gra jest bardzo dobrze wyważona. Rrzeczywiscie, wyższy enchant na miecz mógłby być. Graj ostrożnie. Jeśli nie masz żadnej broni za SMS , VIPa lub kupnem klasy, staraj się nie wybiegać na pierwszy ogień ( chyba że masz alchemika , który ma poty siły, leczenia, szybkości mleko i ciasta). Ja mam kupionego Templariusza, na którym na początku się trochę zawiodłem, ale dzięki niemu coraz częściej żyję do końca gry.
Myślę, że gra jest dobrze wyważona.
Zgadzam się z @UP.
Gra jest wyważona perfekcyjnie, żadnych ułatwień nie będzie, oczywiście że łatwiej jest potworom i tak ma być, tylko elitarny i zgrany zespół poradzi sobie z drużyną potworów.
Moja ulubiona klasa to alchemik, jak na woj vs potwory 1, tylko no trochę ciężko się gra, a ja muszę campić z łukiem, apotem jak zostanę sam, to idę się klepać. I chodziło mi o to, by jednak trochę ułatwić wojownikom. ;3
Bez sensu Tongue
Wszystko jest dobre.
Nic dodać, nic ująć.
Gra jest bardzo dobrze wyważona i nie trzeba tego ułatwiać bardziej
Gra ma być trudna, to nie creative. Jak nie masz kupioncych żadnych udogodnień za SMS, to jak czujesz się dobry z łuku, możesz grać strzelcem, ma niezła broń. Na nim wbiłem w 1 dzień 2 levele bez uprawnień ani BP(Boskich Przedmiotów). Jak msz kilku znajomych to możecie się wzajemnie dopełniać-przykład:
4 znajomych- jeden bierze piekarza, drugi alchemika, trzeci kowala, czwarty zbrojmistrza. Piekarz robi jedzenie dla wszystkich, alchemik poty, kowal Wzmocnione ostrza a zbrojmistrz lepsze sety. Jak się podzielicie tym, co klasy mogą craftować, to naprawdę ułatwia to grę i sprawia mnóstwo frajdy.
SzybkiBanan mówił ,że ta gra ma poziom HARD.
Gdy już będziesz miał wszechmogącego to niebędzie nic dla cb trudneBig Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie