MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zmienicie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Fajny jest ten serwer ale ani trochę unikatowy . jest to samo na wielu serwerach . ZMIENICIE COŚ ADMINISTRATORZY ! np. tak jak na wielu serwerach zróbcie pake modów żeby śnieg fajnie wyglądał i przypominał jakąś broń . można poszerzyć zasięg broni na naprowadzany mini czołg lub samolot który po wyszaleniu kamerka przemienia się na samolot lub mini czołg da np złotego lu diaxowego bo dla nich nic nie ma .

Big Grin PROSZĘ O OPINIE CO MYŚLICIE NA TEN TEMAT Big Grin
Nikodem bo ty myślisz że ty napiszesz że nudno a wszyscy admini będął to robić to jak coć tak bardzo chcesz to to zrób i wyśli paczkę Adminowi
To jest w dziale PAINT BAL !
dobra chcecie pake w końcu dostanie i zobaczysz czy będzie fajna ale ja wiem i ty podejrzewam też to to bardzo długo trwa . więc poczekaj chwile i zobaczysz a wtedy to się stanie popularniejsze .
Zapraszam do mojego tematu propozycje na serwer jak ci sie nudzi zapraszam na serwery premium nie bede tu pisal jakie chociaz nie ma sensu ich reklamowac bo maja bardzo dużo graczy tam masz orginalnosc
Np : Skrzynia ktora tworzy maly pokoik a w nim losowe itemy Wink Prosz bardzo nie podoba sie ?

TAM SA DRZWI
ale to nie ma sensu Exclamation
Ja jak nie ma sensu to zrób swój serwer i zrób jak chcesz powodzenia
nie do ciebie do tego arich !
Śmieszne
za co mam noliki 3
Stron: 1 2
Przekierowanie