MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [POMYSŁ] Wojownicy dusz II
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Mam pomysł na nowy tryb , amianowicie ... WOJ DUSZ 2 . Fajnie by było zobaczyć następce woj dusz . Ze względu na popularność wd1 zrobicie wd2 ? W niej będą : Nowszy texturepack , lepsze nazwy mam i nowe mapy [ np Sahara , Indie płn , Lasy deszczowe itp ] Nowe bronie [ np Excalibur jako następca miecza dusz , Łuk pogromcy jako następca łuku zakłady, inne] Zmiany w trakcie tur [ pierwsza tura taka jak w wd1 , w drugiej też taka sama , w 3 zamiast diaxów na środku mapy pojawiają się emeraldy z 50$ , w 4 sklep zostaje otwarty ze wszystkimi co można było i można kupić , w 5 jak w wd1 ale z limitowanym czasem , a w 6 nielimitowany czas i skrzynie z przedmiotami rozrzucone po mapie ] Gracz zarabia nie tylko 3$ za zabicie gracza , ale również dostaje 20$ za zabicie 10 razy z rzędu . Automatyczny ban dla osób z cheatami . Dodanie do boskich itów nowego przedmiotu Boski kilof , czyli złoty ze : Szczęście III , Niezniszczalność III , Wydajność V . Diaxy są dostępne w sklepie za : 32 za 200$ a 64 za 600$ albo 32 za 64bloków złota albo 64 za 64 i 32 bloków złóta . W /Top można zobaczyć kto najwięcej zabił graczy w rundzie obecnej . możliwość teleportacji do bazy , ale tyko na środku mapy i na terenie swojej drużyny za pomocą /baza . To tyle . Myślę , ze fanom WD spodoba się propozycja , oraz samej administracji Big GrinWink
Banan mówił że WD2 nigdy nie powstanie. Na NIE
Maka troche dziwny ten pomysł sorry ale jestem na Nie!
co ty nie Angry
Na nie!!
Wiesz ile by to kosztowalo?
Po zatym mało graczy by grało
Jestem wielkimi fanem wd i uważam że to poroniony pomysł. Sama 6 runda nie miała by sensu wiesz ile jest x-ray na wd kilof można sb zrobić na wd i tak jest duże pw
Excalibur ? uuuuhuu
Jestem na Tak, bardzo chciałbym zobaczyć mapy które zaproponowałeś, super pomysł na boski item, jednak nie powinno być niezniszczalności, ponieważ jest wtedy zbyt dobry.
Myślę, że lepiej będzie gdy emeraldy służyły tylko do sprzedaży, a same diamenty będą droższe.
Skrzynki mogą być zastąpione np. dispenserami, przez co cheaterom będzie trudniej się do nich dostać.
Bardzo fajny pomysł, najbardziej podobają mi się mapy które zaproponowałeś, były by świetne!
Mapy można dodać do aktualnego wd przy okazji można na jakiś czas usunąć te mapy i potem zrobić głosowanie na forum i 4/5 map z największą liczbą głosów wygrywa i będą do grania
Hmmm, z Tymi Mapami można wykombinować, zabiorę się za budowanie i zobaczy się jak Banan rozpatrzy ten pomysł
Stron: 1 2 3
Przekierowanie