Jak wiecie jest ograniczenie znaków w sygnaturze do 255. Oczywiście 255 znaków wystarcza na rozpisanie się, ale problemem jest, że [b] [url] itp liczą się jako znaki. Ustawicie, żeby to się nie liczyło jako znaki lub ograniczcie ilość znaków w sygnaturze do 400.
(01-June-2015 08:23:28)Admin napisał(a):limit nie zostanie zwiększony i tak część użytkowników robi farmy linków/banerów z sygnatury, nie będziemy im dodawać możliwości wstawiania jeszcze większej ilości syfu.
Nie ma możliwości wydzielenia url i tym podobnych żeby nie liczyło jako znaki.
A gdyby miało się więcej postów to można było mieć więcej snaków w sygnaturze?
Np:
Kumaty - 50 znaków
Błyskotliwy - 100 znaków
Pomocny - 150 znaków
Dyskutant - 200 znaków
Autorytet - 250 znaków
Ekspert - 300 znaków
Geniusz - 350 znaków
Spamer - 375 znaków
Inspiracja - 400 znaków
Forumowy guru - 425 znaków
Wiedza nadprzyrodzona - 450 znaków
Żywa legenda - 500 znaków
Oczywiście wy byście obmyślili od ilu postów ile można mieć znaków w sygnaturze.
Jestem na tak, patrząc na to co placek napisał u góry.
(02-January-2016 00:11:58)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Jestem na tak, patrząc na to co placek napisał u góry.
Nie wykorzystales nawet jednego znaku w sygnaturze, wiec przestan na slepo pisac "na tak", bo Ciebie zmiana na pewno nie dotyczy. Co do propozycji - zrezygnuj z prosby o plusy, bedziesz mial miejsce...
Nawet jak to zrobię to nie starcza mi miejsca, poza tym nie chodzi tu o mnie tylko o innych użytkowników tego forum, którzy nie raz próbowali się z tym problemem uporać.
(01-January-2016 22:54:36)lubie_placki69 napisał(a): [ -> ]A gdyby miało się więcej postów to można było mieć więcej snaków w sygnaturze?
Np:
Kumaty - 50 znaków
Błyskotliwy - 100 znaków
Pomocny - 150 znaków
Dyskutant - 200 znaków
Autorytet - 250 znaków
Ekspert - 300 znaków
Geniusz - 350 znaków
Spamer - 375 znaków
Inspiracja - 400 znaków
Forumowy guru - 425 znaków
Wiedza nadprzyrodzona - 450 znaków
Żywa legenda - 500 znaków
Oczywiście wy byście obmyślili od ilu postów ile można mieć znaków w sygnaturze.
Pomysł moim zdaniem bez sensu
Domyślna ilość znaków jest wystarczająca
(02-January-2016 00:33:46)lubie_placki69 napisał(a): [ -> ]Nawet jak to zrobię to nie starcza mi miejsca, poza tym nie chodzi tu o mnie tylko o innych użytkowników tego forum, którzy nie raz próbowali się z tym problemem uporać.
Widziałem te sygnatury innych użytkowników:
moje ziomki to: (mnóstwo ziomków)
daj djaksa, to nic nie kosztuje
tu jest obrazek a tu drugi obrazek i tu jeszcze moje ziomki (miejsce na prosbe o diaksa zabrakło)
Miejsce jest wystarczające, sygnatura nie jest miejscem na pamiętniki/pamiętniki z bannerami.
Zamykam ze względu na to, co pisał kiedyś Admin - zmian w tym kierunku nie będzie.