MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] trolek_to_ja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: KapitanGamestar
Nicki osób posądzonych: trolek_to_ja
Najdokładniejsza data zdarzenia: 01.01.2016r. godz. ok. 18:50
Opis zdarzenia: Napisał na czacie rzecz obrażającą administratorów
Dowody: posiadam screena, którego mogę wysłać wam na maila bo jest za duży i nie mieści się w wątku
Sugerowany wymiar kary: ban na jakiś okres czasu (nie permban)
Serwer: mineserwer.pl
To jak ci się nie mieści w galeri zdjęć to je skurcz w programie "paint", albo je tam przytnij, żeby było widać sam czat. (cały czat)
(01-January-2016 20:12:07)lubie_placki69 napisał(a): [ -> ]To jak ci się nie mieści w galeri zdjęć to je skurcz w programie "paint", albo je tam przytnij, żeby było widać sam czat. (cały czat)
Przeczytaj regulamin zgłoszeń Wink Masz tam wyraźnie napisane, że musi być widać cały ekran
Napisałem, żeby był widoczny cały czat. W tej zasadzie chodzi, żeby był widoczny cały czat, żeby kogoś nie wrobić, a do tej skargi jest potrzebny tylko czat. Poza tym napisałem ci, że jest zamiast tego opcja ze skurczeniem ekranu.
Zapisz w paincie jako plik png, zmniejszy się waga pliku, wtedy wrzucasz na hosting.

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]
[Obrazek: logomineserwert2.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie