MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nagroda dla tego kto mi powie jak to zrobić
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Masz przyszykowana nagrodę dla osoby która mi powie jak zrobić takie itemy! Chodzi dokładnie o to jak ma się takie itemy w ekwipunku lub tez w dłoni biega się bardzo szybko.

Cytat:http://scr.hu/0z8/6hp68
http://scr.hu/0z8/v06h2

Nagroda to vip na 10 dni !

Dodam ze to robią gracze u nas na trybie CREATIVE i nie wiem jak oni to robią dlaczego pytam na forum!
Słyszałem o tym komendął zaraz ci napisze

@p 303 1 0 {AttributeModifiers:[{Operation:0,UUIDLe­ast:1,UUIDMost:1,AttributeName:"gen­eric.movementSpeed",Amount:1.0,Name­:"lol"},{Operation:0,UUIDLeast­:2,UUIDMost:2,Name:"lolol",Att­ributeName:"generic.knockbackResist­ance",Amount:50.0}],ench:[{id:16,lv­l:3},{id:0,lvl:4}],display:{Name:"ZBROIA KUBY",Lore:["POMYSL KUBY"," ","Dodaje ci epickie rzeczy","i ma epickie enchanty."]}}

daj to do bloku poleceń
Ale gracze nie maja bloku polecę wiec jak to robią ?
komendął
Kuba ale mimo wszystko ta twoja komenda nie daje możliwości dania przedmiotowi tak wysokiego speeda
/enchant to enchantujesz a on się pyta żeby mieć speeda

aaa takiego spida to czekaj

czekaj myśle xDD

@p 303 1 0 {AttributeModifiers:[{Operation:0,UUIDLe­ast:1,UUIDMost:1,AttributeName:"gen­eric.movementSpeed",Amount:1.0,Name­:"lol"},{Operation:0,UUIDLeast­:2,UUIDMost:2,Name:"lolol",Att­ributeName:"generic.knockbackResist­ance",Amount:50.0}],ench:[{id:16,lv­l:200},{id:0,lvl:200}],display:{Name:"ZBROIA KUBY",Lore:["POMYSL KUBY"," ","Dodaje ci epickie rzeczy","i ma epickie enchanty."]}}

a tak ?
tez nie, dodaje tylko enchant nie dodaje szybkości
nosz jestem zgubiony ale jeszcze kombinuje xD

czekaj to ty chcesz tylko szybkość 2000%
Na pewnie nie może być to blok polecenie gracz czy tez VIP nie ma możliwości jego przywołania. Oraz do komend typu /give /enchant
no tylko admin to może przywołać
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Przekierowanie