MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Villager Defence
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otóż mając VIP na mineserwer.pl można odblokować skoczka na trybie VD (Villager Defence), lecz po otrzymaniu go dostajemy:

Łuk o enchantach
▪Niezniszczalność X
▪Odrzut II
▪Moc V

Stack strzał a po każde rundzie kolejne strzały w mniejszych ilościach

Skórzaną zbroję(kolorowaną) oraz siodło

Lecz problem w tym że nasza postać (skoczek) nie może robić podwójnego skoku, a w opisie postaci pisze że skakanie po dachach itp to dla niego łatwizna, proszę w imieniu VIP-ów o naprawienie tej klasy.

I czy to normalne że na niektórych mapach jest koń na obrzeżach mapy, czy to jest celowo zrobione
Zgłaszam także dziurę na mapie 2 lub 3 jeszcze sprawdzę, tam gdzie gramy jest dziura 1×1 i jak się tam wpadnie to się deda.
na tym trybie jest niemal zerowa grywalność więc nie wiem czy jest sens go rozwijać... zastanowie się czy jest sens w ogóle go dalej utrzymywać.
Drogi Adminie jak spojrzeć na wczoraj 2 mapy na 5 były prawie na pełnione, jedyne co przeszkadza to , że nie można zmienić klasy jak się pierwszy raz wchodzi na jedną z map, jak naprawisz bugi, i zrobisz to z wyborem klasy, np /klasa i można wybrać, będzie grało o wiele więcej graczy.
(31-December-2015 11:00:16)Admin napisał(a): [ -> ]na tym trybie jest niemal zerowa grywalność więc nie wiem czy jest sens go rozwijać... zastanowie się czy jest sens w ogóle go dalej utrzymywać.

Moze masz racje. W najbliższym czasie złoże propozycje nowego trybu ze zrobionymi mapami i lobby oraz pluginem na tryb. Wybrany przeze mnie tryb bedzie się cieszył dużo popularnością iż kiedyś o tym trybie już pisałem ale nie wskazałem żadnych szczegółów. Tym razem bedzie wszystko

Co do VD masz racje tryb nie jest zbyt często odwiedzany. Gra tam max 20 osób. Bo powiem szczerze nie ma co tam robić. Bronić tylko villagerów, co staje się nudne po około 15 minutach i gracze wychodzą.
Przekierowanie