MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Pytanie] Dodanie blokady rekrutacyjnej.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, wiele na forum ludzi składa podania. Są 2 działy dotyczące Mineserwer i Minefox. Moją propozycją jest dodanie blokady, która wpuszcza tylko tych forumowiczów którzy mają 15 napisanych postów i wątków. Zasada ta jest popularna bo wiele ludzi pisze pod podaniami ,, brak ci 15 postów i wątków,,
Moim zdaniem taka blokada byłaby skuteczna, i ludzie przestali by pisać bezsensowne podania, ledwie logując się na forum.
(Blokada dotyczyłaby tylko serwera Mineserwer.pl gdyż na serwerze Minefox nie obowiązuje ta zasada.)
Fajny pomysł
Dobry pomysł dużo ludzi tak jak mówisz : rejestruje się i pisze podanie na pomocnika mając 1 post
Najdurniejszy pomysł jaki mógł trafić na forum i ja daje nie
Albo Persona non grata. Przeskrobie coś w podaniu: Napisanie przed czasem, edytowanie (musiałby to zrobić 2-3 razy) i wyklucza go z dalszych prób. Jakiś sens jest ale nie widzę osób masowo piszących podania xx razy.
Titeczek Zobacz sobie w dziale rekrutacja ile graczy nie mających nawet 1 posta piszą podania....
Jestem na wielkie taaak..
Fajny Pomysł!
Jestem na nie, ponieważ jak gracz napisze podanie bez wymaganej ilości wątków i postów, to pokazuje swoją znajomość regulaminu, a pomocnik powinien znać regulamin.
(02-January-2016 00:25:53)Weak napisał(a): [ -> ]Fajny Pomysł!

Jesli uważasz że ,,Fajny Pomysł,, czemu dajesz NIE :/
Stron: 1 2
Przekierowanie