MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: prożba o unban gracza [wasiork][MineSerwer.pl]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
prosze bardzo o unbana dla gracza wasiorki Sad zostałem zbanowany za to że zalekramowałem serwer który był już wcześniej prześ kogoś innego reklamowany i pużniej ktoś mnie poprośił żebym mu powiedział jak ten serwer sie nazywa porosze bardzo o unbana dla gracz wasiorki na serwerze MineSerwer.plSadSadSadSad nazwa gracza:wasiorki Jesteś recydywistą:nie jestem Dlaczego chcesz dostać unbana:dlatego że to muj ulubiony serwer serwer:MineSerwer.pl
Wzór, wzór, jeszcze raz wzór!!! Nie zapoznasz się z nim, to w życiu UB nie dostaniesz, a masz tylko 1 szansę.

Nazwa użytkownika zbanowanego :
Jesteś recydywistą?:
Dlaczego chcesz dostać unbana:
Serwer:
A czy nie dostałeś czasem bana za cheaty? Wielu graczy pamiętam, że się skarżyło. Może ktoś twoje cheaty zauważył Wink
(29-December-2015 13:19:21)Vark123 napisał(a): [ -> ]A czy nie dostałeś czasem bana za cheaty? Wielu graczy pamiętam, że się skarżyło. Może ktoś twoje cheaty zauważył Wink

nie nie jestem cheterem nawet nie umiem tego pobierać minecraft mi wujek pobierał

prosze odbanujcie mnie
dajcie mi unbana wiem skarżyli sie na mnie że mam kilaure ale niemam ja używałem wtedy piłem mikstury siły na 2 poziomi czas trwania tyh mikstur to 1 minuta i 30sekund

BARDZO PROSZE ODBANUJCIE MNIE !!!
@matejo94 Ślepy jesteś? Wzór jest podany, tylko troszkę w inny sposób. Ładnie wszystko wyjaśnił, a po drugie najważniejsze jest to, że chciał, wypisał co się stało..
Ogólnie, nie wiem jak to było, może to przypadek, może nie.. Czekaj na Moderacje Smile
@Grojczan
Edita robił, pisałem wtedy, gdy wzoru nie miał w wątku.
DZIĘKI HOĆASZ JAKIEŚ POĆESZENIE DOSTAŁEM GROJCZAN

matejo dobże zauważyłeś edytowałem wontek
a kiedy będzie ta Moderacija
HuhHuhHuhHuhHuh
HuhHuhHuhHuhHuh
HuhHuhHuhHuhHuh
HuhHuhHuhHuhHuh

bardzo bardzo prosze odbanujcie mnie
SadSadSadSadSadSad
Zgodnie z regulaminem:
Cytat:11.Użytkownikowi zabrania się reklamowania innych serwerów, kanałów YouTube oraz Twitch bez pozwolenia pod rygorem stałej blokady konta.
Cytat:9.Zakaz umieszczania linków do stron innych serwerów oraz reklamowania ich podając IP lub nazwę serwera (nie dot. serwerów sieci mineserwer).

UB nie bedzie, trzeba bylo pomyslec wczesniej.
Przekierowanie