MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Crash po logowaniu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, zacząłem grać wczoraj, to jest 28.12.2015. Gdy zalogowałem się dzisiaj o +/- 6.00 na serwerze Survival gra działała normalnie, jednak gdy zszedłem do jaskini aby ją obejrzeć, zobaczyłem tam szkielet, po jednym strzale oddanym przez niego gra zcrashowała się. Za każdym razem gdy wchodzę na serwer Survival w przeciągu 1, 2 sekund gra znowu crashuje! Jako pomocne informacje (lub też nie, nie wiem) mogę podać że nie miałem otwartych żadnych programów które pobierałyby dużo pamięci operacyjnej poza Minecraft i Skype. Proszę, jeżeli będzie to w Waszej mocy, wyjaśnienie i pomoc mi w rozwiązaniu tego problemu.
Z poważaniem,
Grinderman12

PS. przez cały czas grałem na wersji 1.8.8 (konto premium)
Używasz dodatkowych modów, czy czysty launcher?
Ja miałem ostatnio podobne problemy, tez tylko na SV.
- zaktualizuj sterowniki do karty graficznej do najnowszych
- zaktualizuj javę do najnowszej wersji
- wywal wszystkie mody (jeżeli nie masz, to pomiń)
- odpal na innej wersji, np. 1.7.4
(29-December-2015 12:59:48)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Używasz dodatkowych modów, czy czysty launcher?
Ja miałem ostatnio podobne problemy, tez tylko na SV.
- zaktualizuj sterowniki do karty graficznej do najnowszych
- zaktualizuj javę do najnowszej wersji
- wywal wszystkie mody (jeżeli nie masz, to pomiń)
- odpal na innej wersji, np. 1.7.4

Modów brak, java 8, ale pobiorę i zainstaluje od nowa, ze sterownikami karty graficznej to jeżeli mam NIVIDIA to mam pobrać najnowszą wersję (bo NIVIDIA jest sterownikiem karty graficznej, tak?).
Tak, możesz to pobrać przez Geforce Experience (jakoś tak, w zasobniku przy zegarku zazwyczaj siedzi) - pokaże Ci to też czy są aktualne czy nie, lub bezpośrednio ze strony:
http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Przy instalacji sterowników zrób "czystą instalację".
Ostatnia wersja dla nvidii została dodana 2015.12.21
(29-December-2015 13:08:57)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Tak, możesz to pobrać przez Geforce Experience (jakoś tak, w zasobniku przy zegarku zazwyczaj siedzi) - pokaże Ci to też czy są aktualne czy nie, lub bezpośrednio ze strony:
http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Przy instalacji sterowników zrób "czystą instalację".
Ostatnia wersja dla nvidii została dodana 2015.12.21

Dobra, pobieram w takim razie, zainstaluję, zmienię wersję, na tak jak mówiłeś coś z 1.7, i napiszę czy działa. Dzięki za dotychczasową pomoc.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie