MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROPOZYCJA]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema!

Jeżeli już tu wszedłeś, to jest bardzo dobry znak XDDD. Dzisiaj chciałbym zaprezentować moją propozcyje, co do wszystkich serwerów, mianowicie:

Dużo ludzi skarży się na cheaterów, prawda? Jedynym rozwiązaniem jest Pomocnik, lub AC. Lecz nie wszyscy ogarniają komendy do Pomocnika, więc moim rozwiązaniem jest utworzenie nowej rangi ŁapaczCheaterów

O co chodzi?

Chodzi mi o to, żeby nowa ranga miała dostęp do komend takich jak:
- /fly
- /v
- wszystkie dotyczące banowania
- /npc
- /kick
- /warn
- /mute
I parę innych. Jeżeli ten pomysł zostanie przyjęty, wypisze do nich permisje.

Jeżeli chcesz zmniejszyć liczbę cheaterów, zostaw Tak w ankiecie! Gra musi być sprawiedliwa!

P.S. Pomysł jest autorski, nie znalazłem go na innych serwerach... Tak wiem, ta ranga będzie podobna do Policji, ale będzie miała ona inne permisje Wink
Przecież to to samo co pomocnik...
Totalna głupota "jedynym rozwiązaniem jest pomocnik albo ac" ani jedno ani drugie nigdy w pełni nie zagwarantuje pozbycie się cheaterów. Pomocnicy robią swoje, na forum też masz dział gdzie możesz zgłosić ewentualne osoby które łamią regulamin, tak jak Antycheaty są rozbudowywane tak samo cheaty mają swoje updaty, dlatego cheaty były są i zawsze będą na wszystkich serwerach na świecie, wszystkich nigdy nie wyeliminujesz.

A pomysł na nową rangę na okrojonego pomocnika jest totalnie bezsensowny.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie