MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Podejrzenie o X-Rayu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: ewenath
Nicki osób posądzonych: _Koxx_
Najdokładniejsza data zdarzenia: 13:20
Opis zdarzenia: Dzisiaj o godzinie 13:20 doszło do bardzo dziwnej sytuacji. Znajomy (Eryster) był w kopalni ze mną (ewenath) i jeszcze jednym znajomym (FuckDuck) i po tepnięciu się na /home do bazy napotkał osobę która wkopała się od góry. Powiadomił nas o tym i my postanowiliśmy się schować w kopalni, w miejscu w którym nikt bez wspomagaczy by nas nie znalazł. Byliśmy cały czas na Shifcie a pomimo tego nas znaleziono. Biegł od razu idealnie w naszą strone. Prosiłbym o sprawdzenie tej osoby. Wiem dowody są słabe ale pomimo tego możecie to sprawdzić.
Dowody: Idealne miejsce rozkopania i wejście do bazy która jest niewidoczna z zewnątrz. Ewentualnie może jakieś jeszcze dodatkowe dowody uda nas się znaleść.
Sugerowany wymiar kary: Zbanowanie stałe
Serwer: Survival
zroooozum, że nieee masz dooowooodóóóówww
Dowód musi być w postaci obrazka lub filmu.
Dowodów nie ma, ale Administracja zawsze może go sprawdzić, czyż nie? Big Grin
(28-December-2015 15:49:43)Grojczan napisał(a): [ -> ]Dowodów nie ma, ale Administracja zawsze może go sprawdzić, czyż nie? Big Grin
Chodzi mi własnie o to aby go sprawdzili bo tak jak mówie dowody są słabe ale jest napisane "PODEJRZENIE o X-Rayu" a nie "Ktoś ma X-Raya" Czy coś takiego. Dzięki za poparcie ale administracja ma troszkę wywalone na to :C
Jesli ma cheaty to pewnie Name Tags.
Ale zawsze mozna sprawdzicTongue
Administracja chyba nie sprawdza na życzenie (tak mi się wydaje).
Jak będzie jakiś admin na serwie to poproś by go sprawdził
A tutaj ( forum ) jak się daje skargę, to trzeba mieć dowody
(28-December-2015 17:38:10)TreboR napisał(a): [ -> ]Jak będzie jakiś admin na serwie to poproś by go sprawdził
A tutaj ( forum ) jak się daje skargę, to trzeba mieć dowody

Mam dowód w postaci TUNELU. Wiem brzmi bezsensownie ale ten TUNEL prowadzi IDEALNIE do Twierdzy Kresu.... Normale ? Wątpie -_-
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]
[Obrazek: logomineserwert2.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie