MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Texture Pack
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć
Buguje mi się serwerowy texture pack (ssy w linku poniżej). Może znacie jakieś sposoby na "odbugowanie" ? Smile.

LINK: http://zapodaj.net/3e6a85a896411.png.html

Pozdrawiam Smile.
Spróbuj usunąć serwer z listy serwerów i dodać go z powrotem, teksturka pobierze się jeszcze raz może to pomoże o ile to na RPG

Pomogłem
Daj
Diaxa
Przejdz na wersje 1.7.2 lub 1.7.4
Na tych werajach texture pack dziala poprawnie
(28-December-2015 12:07:20)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Przejdz na wersje 1.7.2 lub 1.7.4
Na tych werajach texture pack dziala poprawnie

Cały czas gram na wersji 1.7.2.
Wypróbuj i daj znać czy coś się zmieniło: https://www.youtube.com/watch?v=41EOkViJMmc
Obejrzałem dokładnie filmik, zrobiłem wszystko tak jak na nim zaprezentowałeś i dalej to samo :/. Sprostuję jeszcze, że texture pack nie zawsze się buguje, lecz bardzo często. Bardzo rzadko działa poprawnie. Opracowałem swoją metodę polegającą na wielokrotnym restartowaniu Minecrafta i bywa, że się sprawdza lecz jest ona bardzo denerwująca i monotonna. Dodam, że mój brat ma ten sam problem.

Pozdrawiam i liczę na pomoc Smile.
Może dlatego że masz starego kompa/laptopa. Jeśli tak to albo musisz z tym żyć albo kupić nowego, a wy gracie na 1 kompie na 2 kontach czy macie dwa kompy i na nich
Mamy dwa kompy, ja swój i mój brat swój. Poza tym niemożliwe żeby była to wina starych kompów ponieważ mój brat ma kompa rok temu kupionego, ja 3 lata temu i to są dobre kompy które trochę kosztowały więc to napewno nie Smile.
Spróbuj przełączyć się na wersję 1.7.2, pobierz tekstury
Następnie przełącz się na 1.7.4

Wcześniej możesz też usunąć serwer z listy i dodać ponownie.
Ja znam rozwiązanie poprostu usuń tekstury których używasz bo na pewno używasz więcej niż jednej na raz czyli masz jakiś obcy textur i tekstur właściwy
Stron: 1 2
Przekierowanie