Witam , zauważyłem że jest jeszcze stara poczekalnia na minefox , i brak obecnej topki . Czy to oznacza koniec wsparcia dla wersji WD na minefox ? Czy to związane głównie z ogromnym wsparciem BEST RPG i W VS P 2?

Ogromnym wsparciem dla best rpg i w vs p2? co to za kpiny... aktualizacje dla tych trybow sa wszedzie takie same. Na mfie topki nie ma i nie bedzie, gownie z uwagi na niepotrzebna ekonomie pod mysqlem ktora obecnie ma tam miejsce, po nowym roku gracze dostana jakis czas na wydanie swoich pieniedzy, po tym czasie wprowadze tam nowa ekonomie (czyli restart gotowki) - o klasy, profesje czy przedmioty sie martwic nie musicie - wszystko pozostanie.
W efekcie tego procederu skoncza sie lagi przy niszczeniu kamienia dusz.
A na mineserwerze też zmienisz ekonomię?
(30-December-2015 12:41:28)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]A na mineserwerze też zmienisz ekonomię?
Na MS od dawna jest zmieniona ekonomia. Na MF dalej jest ekonomia z "fe". Gdy ktoś niszczy kamień Dusz wszyscy gracze są sprawdzani w jakiej drużynie grają i dostają fe, dlatego są lagi przy niszczeniu kamienia. Na Ms zostało to zmienione
A dzięki nigdy na MF nie grałem więc nie wiedziałem myślałem że ekonomia jest taka jak na MS