MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Boję się tego :(
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej, mam pewne pytanie, mam konto premium, a co z tego słyszałem ten serwer jak się zmieni nick (bo premium może zmieniać nick co miesiąc) to nie przenosi danych na inny nick więc miałem nick kuwagatan3pl i zmieniłem na xSparklyWings to teraz jakby konto kuwagatan jest niczyje a ją się boję że ktoś się włamie, albo zmieni nick na kuwagatan. Jeśli ktoś coś wie to niech napisze proszę!!! Huh
Konto na serwerze masz zabezpieczone hasłem - dopóki ktoś go nie pozna, nie wejdzie na to konto.
Dodatkowo, jeżeli kupowałeś wcześniej przemioty/uprawnienia za sms na nicku kuwagatan3pl to nie ma możliwości przekazania hasła osobie z premką na takim nicku, ponieważ kupiłeś wcześniej jakieś usługi.
Tak więc tu nie martwiłbym się o to, że ktoś inny dostanie to konto.
Problem w tym że ja mam bardzo łatwe hasło !!! Sad na wiadomości prywatnej bym ci napisał
No to co za problem zmienić hasło?
Jeżeli pomożesz mi

Ją nie jestem takim mądralom i nie mam zielonego pojęcia jak zmienić hasło
Wchodzisz na serwer i jest tam poczekalnia i w tamtym miejscu co jakiś czas się wyświetla wiadomość jak zmienić hasło. Sorry ale zapomniałem tą komęde xd Ale coś takiego /changepassword (stare hasło) (nowe hasło)
buniu1204, wejdz na serwer zaloguj się wpisz /changepassword starehaslo nowehaslo i już masz zmienione, musisz do tego użyć launchera nonpremium, np. tego: http://adf.ly/1759738/http://l7.minecraf...czu-mc.jar (czekasz 5 sekund i klikasz skip ad)
Aha dzięki bardzo

Ale problem polega na tym, że.ktoś inny wejdzie na to konto i to on zmieni hasło Sad

Bo jak już mówiłem to hasło jest bardzo łatwe
Jak piszą koledzy: Wymysl jakies naprawdę skomplikowanie hasło jeśli boisz się je stracić.
Jeśli będziesz zmieniał hasło pamiętaj że:
Ze statystyk wynika że najwięcej haseł to np.:
nazwa użytkownika
( nazywasz się np. TEST a twoje hasło to /login TEST)
- proste kombinacje liczbowe:
/login 123456789
/login 987654321
Bądź kreatywny Wink
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie