MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban na ip
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ban na ip bez sensu ! kto to wymyślił to wgl mistrzostwo ip da sie zmienic wchodzimy w muj komputer o gury piszemy cmd potem wyskakuje taka mała konsola w tej konsoli piszemy ipconfig i nam się tworzy nowe ip i wchodzimy na serwer jakby nigdy nic więc jak dlamnie bez sensu ale to tylko moje zdanie.
marcinek899 banow na ip nie powinno byc tez mialem podobna sytuacje na minecraftowo banan napisal ze nie powinno sie dawac banow na ip -_-

one sa bezsensu
IPCONFIG to sprawdzenie swojego IP trzeba dopisać ,,komendy'' do tego.
Tak czy tak jak ktoś nie wie jak się obsługiwać tym/boi się to nic nie zrobi a wierz mi takich osób jest wiele.
(27-December-2015 12:56:37)TiTeczek napisał(a): [ -> ]IPCONFIG to sprawdzenie swojego IP trzeba dopisać ,,komendy'' do tego.
Tak czy tak jak ktoś nie wie jak się obsługiwać tym/boi się to nic nie zrobi a wierz mi takich osób jest wiele.

Ja to robiłem durzo razy raz mialem początek 192 a raz 363
Po co to piszesz jak administracja to wie? -,- Więc w jakim celu piszesz ten wątek?
ale po co ten temat i bol dupy? o co ci wogole czlowieku chodzi wyskoczyles z krzakow i piszesz nie wiadomo o czym...
(27-December-2015 19:44:39)Admin napisał(a): [ -> ]ale po co ten temat i bol dupy? o co ci wogole czlowieku chodzi wyskoczyles z krzakow i piszesz nie wiadomo o czym...

Po to żeby był i nie mam żadnego bólu dupy ;]
(28-December-2015 12:25:05)marcinek899 napisał(a): [ -> ]
(27-December-2015 19:44:39)Admin napisał(a): [ -> ]ale po co ten temat i bol dupy? o co ci wogole czlowieku chodzi wyskoczyles z krzakow i piszesz nie wiadomo o czym...

Po to żeby był i nie mam żadnego bólu dupy ;]

Sam sobie przeczysz niby go masz ale nie masz? twoje posty nie mają najmniejszego sensu tak jak cały ten wątek który jest odniesieniem do nie wiadomo czego, jak będziesz dalej praktykować taki spam skończysz z banem, gdyż mam wrażenie że korzystanie z internetu a przede wszystkim for dyskusyjnych jeszcze nie jest dla Ciebie.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie