Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
   Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft                                         
         

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft



Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineServer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

               
serwery minecraft



Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Rozwiązane] komendy
Autor Wiadomość
misterhenriques Offline
Ekspert
******

Liczba postów: 334
Dołączył: Oct 2022
64
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
spacer_po_mleko

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #1
[Rozwiązane] komendy
dobry, chciałbym zapytać, czemu nie można używać komend typu /ah, /cf na eventach(klenoty,kopalnia)
lub krypcie, krainie,
Komendy te nic nie zmienią, a skrócą czas używania ich(idąc /spawn i używania tych komend i znow lecenia na kraine czy krypte

[Obrazek: RZ7Dgse.png]
08-April-2023 15:45:37
Znajdź wszystkie posty
Hobbs
Wspieram Forum

Liczba postów: 6969
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 777

MineGold: 777.77

Serdecznie polecamy serwis który pomoze Ci zdobyc Ci polubienia, subskrybcje, followersów i rozbudowac Twoje socialmedia!
Mifuzze Offline
Spamer
*********

Liczba postów: 1,093
Dołączył: Sep 2020
243
+
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
Mifuzze

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #2
RE: komendy
No bo masz ustawiony region w ktorym ogolnie komendy zostaly zablokowane i w danym regionie zostaly przydzielone tylko uprawnienia do koniecznych komend, ./ah na klejnotach dla przykladu nie jest konieczna komenda, a udzielenie uprawnienia do kazdej pojedynczej komendy wymusza wpisanie za kazdym razem polecenia ktore krotkie nie jest, wiec jak zbierze sie tak wszystkie regiony na trybie to trzeba w kazdym z tych regionow ktorych jest pewnie z 50 wpisac pelne polecenie na uprawnienia do danej komendy i wynika z tego ze bez problemu mogloby to zajac pare godzin, nikomu sie po prostu nie chce i nie dziwi mnie ten fakt.
08-April-2023 19:48:09
Znajdź wszystkie posty
lemurxd_ Offline
Admin HP
******

Liczba postów: 414
Dołączył: Jul 2018
247 +

Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze:
lemurxd_

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
Post: #3
RE: komendy
Dodałem to co napisałeś w lokacjach które wymieniłeś
11-April-2023 14:59:21
Znajdź wszystkie posty

Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości